top of page

Zakelijk/Bijzonder

Naast gebak door de brievenbus maken wij ook lekker gebak voor de zakelijke markt of voor bijzondere momenten. Niet alleen ons assortiment op de website wordt vers gebakken, ook maken wij nog vele andere baksels, denk bijvoorbeeld aan cupcakes, mooie taartjes, bijzondere koekjes, etc.. Graag het bedrijfslogo op het gebak? Ook dit is geen probleem voor ons. We hebben hieronder wat ideeën op een rij gezet zodat je een beter beeld krijgt van wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. Geen eigen bedrijf, maar wel een bijzondere opdracht? Ook dan denken we graag met je mee. Laat onder aan deze pagina jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

CAN_0396[1]_edited.jpg

Verjaardagen medewerkers

Jouw medewerkers verrassen met iets lekkers voor hun verjaardag? Geef ons de namen, data en adresgegevens en wij zorgen dat er op de verjaardag zelf iets lekkers op de deurmat valt.

FL CHRISTMAS cupcake_31.jpg

Relatiegeschenk

Jouw partners/relaties graag bedanken met iets bijzonders? Wat dacht je van lekker huisgemaakt gebak? Eigen bedrijfslogo op het gebak? Geen probleem!

flower cookie_3.jpg

Speciale gelegenheid

Komt er een bijzonder jubileum aan? Of valt er iets te vieren binnen het bedrijf? Vier het met iets lekkers en vers gemaakt. Geef ons je wens door en we kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Quiche lorraine borrel_4.jpg

Eigen label

Onze producten in jouw eigen zaak verkopen onder ons of eigen label? Wij leveren alles versgebakken aan. Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

cookie mix 2_verkleind.jpg

Bijzonder moment

Ga je trouwen, krijg je een kindje of komt er andere bijzondere gebeurtenis aan? Ook dan denken we graag met je mee. Zo kunnen we koekjes met teksten maken zoals geboortekoekjes, save the date, etc.

20201026-CAN_8270.jpg

Iets anders

Een keertje wat anders dan een bos bloemen of een cadeaubon? Voor ieder is er wel wat wils binnen FATLADY BAKERY. 

Contact

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande informatie en wil je meer weten over de mogelijkheden? Stel je vraag aan ons of geef je wensen door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bedankt voor je bericht!
bottom of page