top of page
blondie framboos fatladybakery.jpg

Over ons

Fatlady Bakery is een familieverhaal. In ons gezin wordt al jaren lekker samen gegeten, denk aan een lange tafel met veel eten waar vrienden en familie allemaal samenkomen. En natuurlijk horen daar altijd dezelfde familiegerechten en vooral lekker gebak bij. Op vrijdagmiddag werd er standaard gebakken. De kinderen verlieten een voor een het nest, maar de recepten kregen ze mee die zij op hun beurt weer met vrienden deelden. Die recepten worden tot op de dag van vandaag gebruikt, vaak nog van oma zelf… En steeds vraagt iedereen of dezelfde baksels niet gemaakt kunnen worden omdat ze zo lekker zijn. Dat gaf de doorslag, ‘mam, kun je dit of dat niet maken als we langskomen’… Ik vatte de koe bij de horens en dacht, ‘ik ga het gewoon doen’! Ik ga iedereen laten genieten van al die huisgemaakte bakproducten en familierecepten. Van de inmiddels befaamde appelplaat tot de overheerlijke quiches, hoe leuk is het om iemand hiermee te verrassen, een bijzonder en ander kadootje dan normaal. Huisgemaakt, waanzinnig mooi verpakt en netjes afgeleverd. De Fatlady staat klaar om je kennis te laten maken met al deze familierecepten. Choose your pie and get hooked!

Over ons: Over
FAQ
20201026-CAN_8481.jpg

Veelgestelde vragen

Op werkdagen vóór 13.00 besteld = zelfde dag verzonden. Normaliter heb je het pakketje de volgende werkdag in huis! 

Wil je iets lekkers voor het weekend bestellen? Bestel dan vóór donderdag 12.00 uur. 

Bij Fatlady Bakery snappen we heel goed dat je het liefst zo veel mogelijk mensen blij wilt maken met lekker huisgemaakt gebak! Bijvoorbeeld je personeel of je vrienden. In dat geval kun je het beste even een mailtje sturen of even bellen. We bespreken dan je wensen en kunnen je een offerte sturen op maat!

WAT ZIJN DE LEVERTIJDEN?

IK WIL EEN GROTE BESTELLING PLAATSEN, HOE DOE IK DIT?

HOE LANG BLIJVEN JULLIE PRODUCTEN HOUDBAAR?

Vanaf het moment dat we jouw verse plaat of cookies hebben gemaakt, zijn al onze producten 5 dagen houdbaar. Onze producten zijn vers gemaakt en daarom adviseren wij om het product zo snel mogelijk op te eten, want dan is het product het lekkerst. Eet je het gebak liever op een later moment in wil je het invriezen? Bij het meeste gebak is dit geen enkel probleem! Twijfel je? Stuur ons dan een mailtje.

KOMT MIJN GEBAK WEL MOOI AAN OP DE BESTEMMING?

We verpakken ons plaatgebak heel stevig, waardoor het gebak niet kan schuiven. We hebben uitvoerig getest en het plaatgebak komt ongeschonden aan op de bestemming. We vinden het belangrijk dat jouw plaatgebak er goed uit ziet (het oog wil ook wat). Toch iets mis? Neem contact met ons op, dan kijken we naar een passende oplossing!

HUISDIEREN OP PLAATS VAN BESTEMMING

Zijn er dieren aanwezig op het afleveradres? Ook honden zijn erg fan van ons gebak. Indien je product chocolade bevat, raden we aan om extra voorzichtig te zijn. Je pakketje wordt door PostNL geleverd en komt door de brievenbus, dus pas op met huisdieren!

bottom of page